Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Richard SHEN

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-13736164628

WhatsApp : +8613736164628

Free call

Ποια είναι η διαδικασία των κρύων σωλήνων σχεδίων;

April 12, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια είναι η διαδικασία των κρύων σωλήνων σχεδίων;

Η διαδικασία των κρύων σωλήνων σχεδίων περιλαμβάνει χαρακτηριστικά τα ακόλουθα βήματα:

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια είναι η διαδικασία των κρύων σωλήνων σχεδίων;  0

 

  1. Επιλογή της πρώτης ύλης: Η υψηλής ποιότητας πρώτη ύλη, συνήθως υπό μορφή σωλήνων ή φραγμών, επιλέγεται για την κρύα διαδικασία σχεδίων. Η πρώτη ύλη πρέπει να έχει την κατάλληλη χημική σύνθεση και τις μηχανικές ιδιότητες για να ανταποκριθεί στις επιθυμητές προδιαγραφές των τελειωμένων σωλήνων.

  2. Καθαρισμός και λίπανση: Η πρώτη ύλη καθαρίζεται λεπτομερώς για να αφαιρέσει οποιουσδήποτε ακαθαρσίες ή μολυσματικούς παράγοντες που μπορούν να έχουν επιπτώσεις στην ποιότητα του τελικού προϊόντος. Η λίπανση εφαρμόζεται στην επιφάνεια της πρώτης ύλης για να μειώσει την τριβή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας σχεδίων και να αποτρέψει τη ζημία στο υλικό.

  3. Προετοιμασία για το σχέδιο: Η καθαρισμένη και λαδωμένη πρώτη ύλη κόβεται έπειτα στο επιθυμητό μήκος και κάνεται λοξοτομή στις άκρες για να διευκολύνει τη διαδικασία σχεδίων. Οι καμένες λοξοτομή άκρες βοηθούν επίσης στην παρεμπόδιση των ρωγμών ή των σπασιμάτων κατά τη διάρκεια του σχεδίου.

  4. Διαδικασία σχεδίων: Η έτοιμη πρώτη ύλη παρεμβάλλεται σε έναν κύβο σχεδίων, ο οποίος είναι ένα εργαλείο με μια εκλεπτυμένη τρύπα. Το υλικό τραβιέται έπειτα μέσω του κύβου χρησιμοποιώντας μια μηχανή σχεδίων ή έναν παρόμοιο εξοπλισμό. Καθώς το υλικό σύρεται μέσω του κύβου, υποβάλλεται στην πλαστική παραμόρφωση, με συνέπεια μια μείωση της διαμέτρου και μια αύξηση στο μήκος. Αυτή η διαδικασία επαναλαμβάνεται μέσω μιας σειράς κύβων με τις σταδιακά μικρότερες τρύπες έως ότου επιτυγχάνονται το επιθυμητές μέγεθος και η μορφή του σωλήνα.

  5. Θερμική επεξεργασία (προαιρετική): Ανάλογα με την υλική και προοριζόμενη εφαρμογή των σωλήνων, μια διαδικασία θερμικής επεξεργασίας μπορεί να εφαρμοστεί μετά από το κρύο σχέδιο για να ενισχύσει τις μηχανικές ιδιότητες των σωλήνων. Οι διαδικασίες θερμικής επεξεργασίας όπως η ανόπτηση ή η ομαλοποίηση μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν τη δύναμη, τη σκληρότητα, και την ολκιμότητα των σωλήνων.

  6. Τελική επεξεργασία: Μετά από το κρύο σχέδιο και οποιαδήποτε προαιρετική θερμική επεξεργασία, οι σωλήνες μπορούν να υποβληθούν στα πρόσθετα βήματα επεξεργασίας όπως η κοπή, ταξινόμηση, αποκατάσταση, και επιθεώρηση που εξασφαλίζει ανταποκρίνονται στις απαραίτητα προδιαγραφές και ποιοτικά τα πρότυπα.

  7. Επεξεργασία επιφάνειας και λήξη: Οι τραβηγμένοι στο κρύο σωλήνες μπορούν να υποβληθούν στην επεξεργασία επιφάνειας όπως η στίλβωση, η επένδυση, ή η επίστρωση για να βελτιώσουν της ποιότητας επιφάνειας, της εμφάνισης, και της αντίστασης διάβρωσής τους. Τέλος, οι σωλήνες μπορούν να χαρακτηριστούν, να συσκευαστούν, και να προετοιμαστούν για τη ναυτιλία ή την περαιτέρω επεξεργασία.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

sales@steel-tubes.com
+8613736164628
+8613736164628
torichinternational
+86-13736164628
torichinternational@yahoo.com
174524687
174524687
+86-13736164628